miercuri, 29 iunie 2011

Se cauta Ambasadori Umbrela Verde in blogosfera!

Plimbandu-ma putin pe net la bratul Domnului Gogu am gasit pe site-ul umbrelaverde.ro o initiativa mai mult decat interesanata , iata mai exact despre ce este vorba:

Daca aveti un blog si dorinta de a va implica intr-o mobilizare Eco, atunci va invit sa va inscrieti intr-o competitie unica! Scopul nostru este:
1) sa ii premiem pe bloggerii implicati in initiative responsabile si
2) sa le transmitem autoritatilor propunerile voastre de protejare a mediului urban :D
Asadar, raspundeti pe blogurile voastre la intrebarea:
‘Care crezi ca sunt cele mai importante masuri pe care autoritatile si locuitorii ar trebui sa le ia pentru a imbunatati calitatea mediului din orasul tau?’
(Solutiile se pot referi la oricare dintre capitolele: pastrarea curateniei, reducerea poluarii, incurajarea reciclarii si a consumului redus de energie electrica, responsabilizarea locuitorilor s.a.).
Trimiteti-ne apoi link-ul catre articol pe contact@umbrelaverde.roAceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. , iar noi il vom publica intr-un update la acest post. Deadline-ul este miercuri, 29 iunie.
Va incurajam sa veniti cu propuneri cat mai indraznete, utile dar si realiste. Asta pentru ca avem avantajul de a fi urmariti de autoritati si locuitori datorita competitiei ‘Capitala Verde a Romaniei’, desfasurata in parteneriat cu Ministerul Mediului Wink

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu