vineri, 1 iulie 2011

Orasul tau poate devenii Capitala Verde a Romaniei in 2011

Locuiesti in provincie si ai fi vrut ca orasul tau sa fie capitala? ei bine acum ai ocazia sa-l transformi, insa nu il vei transforma intr-o capitala oarecare ci intr-una verde , mai multe detalii pe umbrelaverde.ro


Capitala Verde a Romaniei este un proiect derulat de Umbrela Verde (program al URBB - Tuborg Romania), in parteneriat cu Ministerul Mediului si Padurilor.

"Scopul proiectului este sa responsabilizeze publicul roman cu privire la respectarea mediului inconjurator. Ce ne dorim este sa-i incurajam atat pe reprezentantii autoritatilor locale, cat si pe cetateni sa initieze sau sa se implice in proiecte ecologice, care pot imbunatati calitatea vietii in marile orase ale Romaniei.

Capitala Verde a RomanieiDe aceea, proiectul consta intr-o competitie adresata primariilor tuturor oraselor din Romania. Competitia urmareste sa stabileasca orasul care merita titlul de  "Capitala Verde a Romaniei", intr-un anumit an. Prima editie a avut loc in 2010, iar orasul care a cucerit titlul este Municipiul Brasov."

Anul acesta Capitala Verde poate fi chiar orasul tau, implica-te, promoveaza evenimentul, adu-l la cunostinta prietenilor, autoritatilor locale , nu uita sa promovezi evenimentul pe retelele tale sociale, in presa locala, cred ca toti avem dreptul la un oras curat si mai ales verde.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu