vineri, 28 octombrie 2011

AMD Radeon™ Dual Graphics

            Proba SuperBlog 2011 nr. 11 ma pune putin in dificultate, nu pentru-ca nu as stii ce inseamna AMD, ce este aceea o placa grafica sau un procesor, ci pentru simplul fapt ca activitatile mele legate de domeniul IT se limiteaza doar la a folosii niste sisteme gandite si asamblate de altii, limbajul si vocabularul meu fiind destul de saracacioase cand vine vorba de un asemenea subiect ;)) daramite sa mai explic si ce inteleg eu.... .  Dar cum incercarea moarte nu are am zis sa-mi incerc fortelesi  sa va spun ce inseamna in viziunea mea AMD Radeon™ Dual Graphics.


De data aceasta Amd se adreseaza in primul rand gamer-ilor si abia apoi noua, ceilalti muritori de rand, daca esti gamer adevarat atunci este imposibil sa nu fi auzit de AMD Radeon™ Dual Graphics noua generatie de procesoare si placi grafice create cu gandul doar la joaca. 



AMD Radeon Dual Graphics - sau AMD la puterea a doua, isi propune sa uluiasca utilizatorii prin calitatea si performantele noilor sale produse. Performantele acestei tehnologii sunt datorate combinarii unui procesor AMD Accelerated Processor(APU) A4, A6 și A8 cu o placa grafica din gama AMD Radeon HD 6000. Uniunea dintre aceste doua noi  tipuri de componente create de AMD ducand pe culmi nebanuite performantele grafice si senzatiile vizuale de care se vor bucura utilizatorii.
Indiferent ca iti place sa stai in fata desktop-ului pentru a te juca, a realiza imagini grafice sau iti place sa ai mobilitate pe un notebook, calitatea si fidelitatea video, rezolutia de exceptie,  te vor convinge de puterea tehnologiei  AMD Radeon™ Dual Graphics si de faptul ca beneficiezi de o performanta vizuala de peste 123% fiind transportat intr-o lume virtuala plina de culoare si de o intensitate ce nu va trece neobservata nici de cel mai neexperimentat ochi, fie ca testeaza pentru prima oara un produs AMD sau este un utilizator experimentat.


Acest articol participa la SuperBlog 2011 etapa. nr.11

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu