vineri, 14 octombrie 2011

Valiza , valijoara, cine-i cea mai incapatoare din tara?

Ca in fiecare an pregatirea bagajelor pentru concediu reprezinta o provocare majora.  Insa, anul acesta pot spune ca a fost mai rau ca niciodata. Daca pe vremea cand eram domnisoara lucrurile erau simple....adica imi luam o geanta de voiaj in care aruncam cateva cosmetice, o pijama, un rand de schimburi si pasta de dinti si puteam pleca oriunde acum lucrurile s-au schimbat total. Este o adevarata provocare sa-ti pregatesti bagajele si daca ar fi vorba de al tau nu ar fi o problema...dar trebuie sa ai grija ca sotul sa nu-si uite tablele si rummi-ul, copilul sa- si ia ursuletul, masina, trenuletul, avionul, cel putin doua schimburi de haine pentru fiecare zi ....apoi sa nu uitam de medicamente, mai ales daca pleci cu copii ai nevoie de o mini trusa medicala......
Si un lucru foarte important ..... trebuie sa te gandesti ca au nevoie si de hrana  poate autocarul nu opreste suficient de des, sau poate ruta pe care mergi nu are magazine...asa ca ai nevoie si de cateva tacamuri si o gentuta cu pachetelele de mancare.
Anul acesta nu pot spune ca am fost as facut bagaje...nu am avut o geanta suficient de spatioasa, de compartimentare nici nu are rost sa mai vorbesc, greoiae, cu rotile asimetric asezate si foarte greu de utilizat, a fost un cosmar sa trag de un troler care nu se misca si sa am si grija de baiatul meu.
Partea frumoasa este ca lucrurile se pot remedia, consultant oferta celor de la Real Hypermarket  am gasit o minunatie de bagaje pentru calatorie , care vor fi cu siguranta ajutorul de care ai nevoie in calatorie. Partea interesanta vine deabia acum Real iti da posibilitatea sa economisesti 60% din valoarea bagajelor American Tourister daca aduni 20 de puncte bonus pe care le primesti la achizitionarea de produse din supermarket. Anul acesta voi avea valize noi si mai ales functionale.
Cu acest articol particip la Concursul Superblog 2011 etapa 2.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu