marți, 15 noiembrie 2011

11.11.2011 sau aniversare cu covrigi Boromir.

           Agitatie mare, cu mic cu mare am asteptat emotionati sa trecem cu bine de aceasta data fatitica, ce dupa unii ne-ar aduce sfarsitul. Si eu am asteptat cu emotie aceasta z ....insa motivul a fost cu totul altul..... Acum fix 11 ani, pe data de 11 a unsprezece-a dar la ora 11 PM (adica la 23) ne-am intalnit, ne-am vazut si ne-am placut..... Bineinteles a am vrut sa sarbatorim momentul  (adica eu, ca barbatii , mai ales daca sunt casatoriti prefera sa comemoreze ultimul moment de libertate.
          Si cum de mai bine de 3 ani nu am mai avut un moment de intimitate in doi, mi-am indeplinit cu si mai mult zel treburile cotidiene, am fugit mai devreme de la serviciu, mi-am facut piata si am debarcat odorul la bunicul, acesta dragut a fost de acord sa fie baby sitter, pentru-ca noi sa putem cina in liniste la restaurantul nostru preferat...ca in anii tineretii.
          Nu are rost sa intru in detalii despre aniversare, va inchipuiti ca am incercat sa ne reamintim de vremurile bune....iar partea proasta este ca am uitat sa ne recuperam copilul. Cuprinsi de panica si remuscari ne-am aruncat in masina iar sotul meu a apasat pedala la maxim, trecand in plina viteza prin intersectie pe culoarea galbena...ca doar nu se mai putea oprii in conditii de maxima siguranta :)).
 Si cum intr-o zi de 11.11.2011 nu se poate sa treci neobservat, un echipaj de politie a observat manevra si a pornit pe urmele noastre, spunandu-ne sa tragem pe dreapta:
" - Plutonier Covrigeanu sunt, actele la control va rog, imi puteti spune si mie unde va grabiti asa?
-  Stitii.......am spus mangaind mingea copilului pe care am strecurat-o rapid sub pluovar, sunt insarcinata in luna a sasea-a ....si a...sa vedeti...aveam pofta.....de..de covrigi....
- Da, da, avea pofta de covrigi,  „Covrigii de Buzău de la Boromir”, ne-am grabit...sa nu inchida la non stop...ca nu mai are decat o punga si......a intarit sotul intinzandu-le punga de covrigi ce a cazut pe bancheta din pkasa de cumparaturi.
- Bime mai doamna insarcinata, insarcinata ...da „Împarte-i cu toată lumea! Punga se confisca, , ca mata la ce pofte ai sigur pleci cu baxu' de la nonstop, eliberati zona si mai multa atentie data viitoare"
           De acum m-am invatat minte, trebuie sa am grija sa nu uit lucrurile importante, sa fiu mai multa grija la regulile de circulatie si mai  ales sa-mi aprovizionez geanta cu o punga de covrigi de la Boromir ca nu se stie cu cine ii pot imparti :)) .





Acest articol a fost scris pentru campania Boromir initiata de Blogalinitiative.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu