luni, 28 noiembrie 2011

Magazinul online de Cadouri Borealy

            A darui este cel mai frumos lucru pe care il putem face pentru semenii nostrii. Craciunul mai mult decat orice alta zi din an este sarbatoarea bunatatii, a daruirii si a iubirii. In fiecare an de Craciun incercam sa fim mai buni,  mai darnici, mai iubitori, incercam sa impartim bucurie si sa facem lucruri pe care in timpul anului le omitem, pentru care nu avem timp, pentru care suntem prea obositi, prea nervosi sau prea stresati.
           Incercam din rasputeri ca de Craciun, sa alegem cadoul perfect, care sa pastreze in sufletul destinatarului bucuria si magia sarbatorilor pe parcursul unui an intreg. Si anul acesta am pornit in cautarea cadoului perfect pentru iubitul meu, am vanat site-uril de internet, ofertele magazinelor fara insa a gasi ceva sa ma multumeasca. Intr-una din diminetile acestei saptamani cadoul a trimis pe neasteptate un mesager....mesager sub forma unor greturi matinale ;)).  Asa ca anul acesta cadoul meu nu va fi doar material, va fi un cadou de care am anandoi ne vom bucura toata viata, un cadou ce ne va insenina diminetile, ne va infrumuseta zilele, un cadou pe care v-a trebui sa-l ingrijim, sa-l iubim si za-l ocrotim tot restul zilelor noastre. Nu stiu daca exista un cadou mai frumos pentru iubitul tau decat vestea ca fa fi tata, ca o particica din sufletele voastre se va contopi pentru a da nastere unei fiinte ce va va reprezenta pe amandoi.


            Si cum Craciunul este magic, iar bradul are in jurul lui cat mai multe  Cadouri de Craciun, ce sclipesc in luminile sarbatorii,o sa am grija ca vestea sa fie  cel mai frumos cadou primit vreodata, dar pentru asta am nevoie de ajutor, ajutor pe care il voi gasi cu siguranta  magazinului online de Cadouri Borealy, sunt singurii care se pot ridica la nivelul darului meu. Si cum momentul se cere pregatit , in deschiderea momentului voi oferi  o sticla de Old boatman la care obligatoriu voi asorta un Ocean Set Medalion. pentru mine si eu trebuie sa fiu la inaltimea momentului.



             Acest articol participa la SuperBlog 2011, etapa nr. 26

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu