miercuri, 30 noiembrie 2011

Parteneri media

           Ca orice concurs care se respecta si SuperBlog 2011 a avut parte de sustinatori si parteneri media inca de la inceput. Desi pe unii dintre parteneri ii cunosteam deja,  pe altii i-am cunoscut deabia acum, cu ocazia participarii la SuperBlog 2011.
Cei care au fost alaturi de SuperBlog 2011 sunt : TVR – Zon@ IT, RadioLynx, Connect, Photo Magazine, 121.ro, MediaLOOK, PRwave, MoneyWatch.ro, Obisnuit.eu, LexaVerzes.ro.

 TVR – Zon@ IT - cine nu a auzit de TVR? .....hmm cam toata lumea, cu privitul insa e mai greu, mai alesc ca in ultimii ani televiziunile comerciale sunt la mare cautare in randul iubitorilor de telecomenzi si canapele. Eu personal nu sunt o pasionata de TV, insa din cand in cand mai arunc cate o privire la unele emisiuni iar Zona@IT este una dintre ele. Au un site destul de interesant in care descoperim o multime de informatii uitle si noutati din domeniul IT. Daca sunteti fan nu uitati ca exista si o pagina de facebook unde puteti socializa.


RadioLynx - cu ei am facut cunostinta cu ocazia SuperBlog, de obicei ascult radio la servici...dar ma pliez pe preferinbtele colegilor, din ce am ascultat pana acum, au emisiuni interesante, interviuri reusita si muzica buna.

Connect - recunosc ca nu achizitionez destul de des revista, dar ca sa ma scuz va spun ca sunt abonata de mai bine de un an la newsletter, intru destul de des pe site deoarece au foarte multe informatii noi, rewie-uri interesante si obiective.

 Photo Magazine - nu pot spune ca o urmaresc atat de des precum Connect, dar cum in ultimul timp vizez la un aparat foto profesional, le mai fac cate o vizita pentru a citi articole legate atat de tehnica cat si de arta, iar cand am putin timp liber si vreau sa ma destind, nu pot sa nu trec putin si pe la galeria foto.

 121.ro - sau comunitatea femeilor senzationale, este un mai vechi prieten, de ce? pentruca sunt femeie, iar ei au foarte multe articole interesante, cu teme interesante, dar mai ales bine documentate si sustinute de specialisti in domeniu.

MediaLOOK - specialistul in distribuirea stirilor catre jurnalisti, editori, bloggeri si website-uri, functionand ca un centru de relatii media.

PRwave - este unul din site-urile pe care l-am decoperit de curand, am fost uimita de complexitatea serviciilor legate de consultanta in domeniul imaginii pe care le ofera, pornesc de la realizarea comunicatelor de presa, realizarea de campanii  de comunicare pana la organizarea de evenimente.

 MoneyWatch.ro - un site destinat afacerilor, investitiilor, intr-un cuvant banilor ;)), si mi-a trecut un zvon pe langa ureche cum ca ar fi castigatorul din 2009 al SuperBlog.

Obisnuit.eu - ma bucur ca mai sunt oameni obisnuiti ca eu...adica ca mine, un blog dragut, util si interesant , mai mult decat atat a castigat Superblog 2010.

LexaVerzes.ro. - un blog feminin cu postari interesante si elegante, printre realizarile sale putem enumera clasare pe pozitii fruntase la mai multe concursuri de blogger-it : locul 8 la SuperBlog 2008, locul 2 la SuperBlog 2009, locul 3 la SuperBlog 2010, locul 5 la BlogWars 2010.

Acest articol participa la SuperBlog 2011, etapa. nr. 32

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu