miercuri, 16 noiembrie 2011

Armamentul multimedia

           "- Mami...mi-e foame..., vrau sa mananc , hai la bucatarie..." Acesta este cosmarul meu de mai bine de un an, cum vine Mos Ene pe la gene si ma cufund in somnul cel mai dulce cum piciul meu isi aminteste ca ii e foame... asa ca vreau nu vreau ma ridic si o pornesc la bucatarie sa vedem ce se gaseste prin frigider pentru a potoli foamea gurmandului familiei.
          Si ca in fiecare seara in timp ce eu scotocesc prin frigider, domnisorul porneste sistemul meu audio, la maxim...."se mananca mai bine pe muzica mami..." Sistemul meu nu este foarte performant, dar avand in vedere ca dormitorul vecinei mele este fix deasupra bucatariei, are puterea de a o intoarce din lumea viselor.
          5, 4, 3, 2, 1.... si bine cunoscutele batai in teava caloriferului isi fac aparitia. In mod normal inchideam sistemul, il mustruluiam pe plod si ii promiteam ca a doua zi nu va mai vedea nici macar un minut de desene animate. Da, asta s-ar fi intamplat in mod normal....dar acum in minte imi staruia amintirea unui pantof ce a ramas lipit intr-o chestie maro, lipicioasa si foarte urat mirositoare lasata de catelul vecinei fix pe pragul usii mele..... Asa ca de data asta am uitat cat e ceasul si m-am indreptat catre masa cantand si eu cat ma tineau plamanii, nu stiu daca e cazul sa mai spun dar sunt anti talent la cantat :))...
            Se spune ca razbunarea e arma prostului dar nu m-am putut abtine sa nu rad in sinea mea, auzind acompaniamentul ce venea dinspre teava caloriferului. Si in acel moment mi-am dat seama cat de slab este sistemul meu audio si cat de bine mi-ar fi prins sa am media player-ul  ASUS O!Play HD2 HD pe care l-am admirat impreuna cu sotul meu zilele trecute la magazinul de electronice. Capacitatea de stocare foarte mare ma poatea ajuta sa am alaturi filmele, muzica si pozele preferate, conecativitatea facandu-se foarte usor, nu mai spun ca transferul datelor se face de 10 ori mai rapid prin portul USB3.0 ...daca imi amintesc bine cuvintele baiatului care ni l-a prezentat este "primul media player din lume cu aceasta tehnologie". Cum am inceput sa dezvolt o oarecare dependenta pentru net, ochii si urechile mi s-au deschis la maxim cand au auzit ca ma pot conecta la internet cu ajutorul lui ASUS O!Play, iar sotul meu a fost incantat sa auda ca emite HD 1080p.   

            In concluzie ar fi ideal pentru mine :)) si nu numai pentru a ma razbuna pe vecina .Iar pentru noptile cand incursiunea nocturna prin bucatarie l-ar alunga definitiv pe Mos Ene as putea sa-mi iau si o pereche de casti Vulcan ANC EDM pentru a putea asculta sau viziona muzica sau filmele preferate, fara a mai deranja de data aceasta pe nimeni. 




Acest articol participa la Superblog 2011 etapa nr. 19

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu